Slastičarna Meli

Kategorije: Torte i slastice

Priča počinje kada su mladi bračni par iz Zagreba Tanja i Miljenko Varda otvorili slastičarnu Meli u Dubovačkoj ulici na Trešnjevci.

 

Znanje, marljivost i ljubav prema poslu od početka su bili najbolji recept za uspjeh. Posao se iz godine u godinu povećavao i tako nas je svake godine bilo sve više. 2005 godine nam se priključuje naša kćer Melani i tako postajemo pravi mali obiteljski pogon. 2009 priključuje nam se i zet Ivan, koji se isto tako zaljubio u posao i u njemu odlično snašao.

 

Naš moto je “Mali, ali slatki”.

Trudimo se svim našim kupcima izaći u susret i udovoljiti svaku želju i zahtjev. Povjerenje naših kupaca kao i kvaliteta naših proizvoda su nam najvažniji. Svi naši proizvodi izrađeni su ručno i od najkvalitetnijih namirnica.

Iza našeg uspjeha stoje naši suradnici koji svojim trudom i radom stvaraju lanac u kojem je svatko u njemu jedna karika, te podjednako važna za uspjeh i funkcioniranje.

 

Želimo ostati kakvi jesmo,svratite i uvjerite se.

Upit za rezervaciju

Molimo vas da ispunite obavezne podatke *
Slastičarna Meli će vam se javiti u najkraćem roku.

Vaše ime i prezime *
Broj djece*
Dob djeteta*
Odaberite datum proslave*
Kontakt email *
Kontakt telefon
Napomena
Vlaška 45, Zagreb
01 36 97 539

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close