Rođendaonica Havana

Kategorije: Igraonice

HAVANA rođendaonica super je mjesto na koje možeš pozvati čak dvadeset ,trideset pa čak i više svojih prijatelja, i odlično se zabaviti.

Kod nas ćeš naći sve što ti je potrebno za dobar tulum za tvoj rođendan: sokove, grickalice, pizzu, party dekoracije, šarene tanjuriće i čaše, pladnjeve s slatkišima, tortu s vatrometom i svjećicama, veliki broj mikrofona za karaoke,i sl.

Disco kugla, light show,dim-mašina, laseri sa tisućama točkica, stroboscope,veliki broj raznobojnih balona i lopti, preko 50 igara, glazba prilagođena svakom uzrastu te vesele i stručne animatore koji ti jamče odličan rođendan! Uz animatore tu su još i tete koje brinu da se sve lijepo servira i da ni jedna čaša ili zdjelica ne bude prazna.

Upit za rezervaciju

Molimo vas da ispunite obavezne podatke *
Rođendaonica Havana će vam se javiti u najkraćem roku.

Vaše ime i prezime *
Broj djece*
Dob djeteta*
Odaberite datum proslave*
Kontakt email *
Kontakt telefon
Napomena

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close