PLAYVILLE američka igraonica

Kategorije: Igraonice

U Splitu je otvorena nova PLAYVILLE američka igraonica, koja za djecu od 3 do 10 godina pruža usluge čuvanja, zabave i učenja kroz igru.

 

Učenje

U igraonici se  kroz igru i bez obaveze uče engleski jezik, razvijaju kreativne i umjetničke vještine, uči se  komunikaciji i priprema  se za školu ili pomaže pri školskim obavezama.

 

Kreativnost

Djeci se u PLAYVILLE igraonici ništa ne nameće, potiče ih se na kreativnost onako kako oni i koliko oni žele, kroz svjetski prepoznate  odgojne programe .

 

Neovisnost

Djeca se mogu ostaviti na čuvanje u igraonici prema ustaljenom programu, ili svaki put kada god roditelji imaju neku obavezu, uz prethodnu najavu.

 

Društvene vještine

Djeca se uče druženju, dijeljenju, radu , dobrom ponašanju, zatim odgovornosti i samostalnosti kroz smijeh i zabavu.

 

Ljubazno i stručno osoblje

U PLAYVILLE igraonici djeca rade u malim grupama, pod stalnim nadzorom teta—učiteljica koje su stručne, mlade i kreativne osobe s učiteljskog i pedagoškog smjera Filozofskog Fakulteta, uz čiju pomoć Vaše dijete postaje naprednije!

 

 

Dječji rođendani za djecu od 3 – 10 god organiziraju se petkom, subotom i nedjeljom od 15 – 21 h.

U pravilu su dvosatni, ali postoji mogucnost nadogradnje svih usluga.

Nudimo usluge tete – hostese, animatora, grickalica i pića, dekoracije prostora, dekoracije stola, designa i slanja rođendanskih  pozivnica, torti, fotografiranja i izrade foto albuma, video snimanja i montaže filma, organizacije dječjeg disca i puno drugih stvari, čak i izvan prostora igraonice, u prirodi na zraku!

Molimo nazovite na vrijeme i rezervirajte svoj termin!

Smiljanićeva 10 a, Split
+385 21 332 384, +385 98 206 190