Party centar DELFINO

Kategorije: Igraonice

Kada smo 12. rujna 2002. godine otvorili Delfino party centar na zagrebačkoj Trešnjevci u Nehajskoj ulici br.10 željeli smo postati nezaobilazno mjesto svake “male”rođendanske proslave. Na više od 100 m2 čeka Vas čarobni dječji svijet.Naš cilj je sretno djetinjstvo i podsjećanje na to koliko su rođendani važan dio odrastanja. Delfino pary centar djeluje u sklopu Udruge “DELFINO” za kreativnost i kvalitetu slobodnog vremena djece razvijajući centar za toleranciju, slobobodno i neovisno mišljenje, humanost te pravo na različitost.

 
Specijalizirani smo za dječje rođendane i proslave svih oblika. Nemojte dopustiti da rođendanska proslava Vašeg mališana završi bez DELFINO TIMA.Organiziramo i zatvorene zabave za djecu i roditelje povodom značajnijih obljetnica ili važnijih datuma. Neka i Vaš klinac osjeti razliku, a roditeljima ostavljamo da prosude o odnosu kvalitete i cijene.
 

DELFINO PARTY CENTAR je mjesto na kojem uvijek dobijete više…..više svega, smijeha, igre, radosti i ono nešto po čemu smo drugačiji i orginalni. To je naš cilj, a put do njega prepun je dječje sreće. Neka i Vaše dijete korača tim putem – dajte mu priliku !

 
Pozdravlja Vas DELFINO TIM!

Upit za rezervaciju

Molimo vas da ispunite obavezne podatke *
Party centar DELFINO će vam se javiti u najkraćem roku.

Vaše ime i prezime *
Broj djece*
Dob djeteta*
Odaberite datum proslave*
Kontakt email *
Kontakt telefon
Napomena
Nehajska 10, Zagreb
+ 385 1 30 17 463
+ 385 1 36 34 926

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close