Natura pelene

Kategorije: Pokloni

 

Jednostavnost upotrebe

 

Natura platnena pelena oblikom je prilagođena bebi, ne treba ju peglati i presavijati. Izgledom i jednostavnošcu upotrebe podsjeća na jednokratne, ali je za razliku od njih zdravija, jeftinija i ekološki prihvatljiva.

 

Vrhunski 100% prirodni materijali

 

Natura platnena pelena izađena je od 10 slojeva vrhunskog 100% pamučnog pletiva renomiranih proizvođača dječje konfekcije iznimne mekoće i izvrsne moći upijanja.

Karakteristika pletiva je u njegovoj elastičnosti, tako da i nakon puno pranja (i bez omekšivaća) pelena ostaje mekana, a materijal se ne oštećuje savijenjem, što je čest slučaj kod tkanja (npr. flanela) pa osigurava odlično upijanje i dugotrajno korištenje.

Natura pelena podešava se kvalitetenim drukerima i u dubinu i u širinu, tako ćete istu pelenu koristiti od rođenja, pa skroz do kraja pelenaštva!

 

Anatomski oblik

 

Natura pelene anatomski su oblikovene u suradnji sa pedijatrima, pa koristeći njih nećete trebati dodatne proizvode, ako što su pelene za široko povijanje. Osiguravaju ispravan položaj kralježnice, te nesmetano kretanje bebe. Ima potrebnu dubinu i širinu, što osigurava da sadržaj ostaje u peleni do presvlačenja.

 

Hrvatski proizvod!

 

Natura pelene proizvode se u Hrvatskoj.

Bebe ne mogu birati, ali možete Vi. Izaberite Natura platnene pelene!

Upit za rezervaciju

Molimo vas da ispunite obavezne podatke *
Natura pelene će vam se javiti u najkraćem roku.

Vaše ime i prezime *
Broj djece*
Dob djeteta*
Odaberite datum proslave*
Kontakt email *
Kontakt telefon
Napomena
Oreškovićeva 6u, Zagreb
095/811 28 30, 01/4555-199

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close