Mrak Korak

Kategorije: Igraonice

Ovaj klub je uistinu MRAAAK!
 
Mrak je u svakom pogledu – od prostora koji je dizajnerski osmišljen, kako bi se u njemu jednostavno super osjećao/la, simpatičnih i stručnih animatora-trenera koji su tu da tebi i tvojim prijateljima osiguraju vrhunsku zabavu, pa sve do uzbudljivog rođendanskog iDANCE turnira koji je i okosnica svakoga rođendana! Nikako ne bismo savjetovali propuštanje proglašenja pobjednika i podjelu medalja! ;-)
 
Proslavi drugačiji, mrak rođendan, upoznaj interaktivni ples u prvom exergaming klubu u Hrvatskoj! Tko zna, možda otkriješ svoj skriveni talent i postaneš pravi iDANCE freak.
 
Slavljenik dobiva i mrak poklon – klupsku majicu i mjesečnu članarinu (1 x tjedno 60 minuta, ukupno 4 dolaska) za trening iDANCE-a u klubu “Mrak korak” u iznosu od 150 kn, koju može aktivirati ovisno o željama ali i slobodnim mjestima u određenom terminu ili grupi, i to najkasnije u roku od60 dana od datuma proslave rođendana.
 
Organiziramo rođendane za djecu u dobi od 6-14 godina. Maksimalni broj uzvanika na rođendanu, uključujući i slavljenika, je 18.

Upit za rezervaciju

Molimo vas da ispunite obavezne podatke *
Mrak Korak će vam se javiti u najkraćem roku.

Vaše ime i prezime *
Broj djece*
Dob djeteta*
Odaberite datum proslave*
Kontakt email *
Kontakt telefon
Napomena
Trg žrtava fašizma 7, Zagreb
091 254-8558

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close