MALI I VELIKI

Kategorije: Igraonice

Igraonica Mali i veliki

 

Mi smo igraonica u kojoj svatko može pronaći nešto za sebe, i oni najmanji, mali pa i oni veći. Organiziramo svakodnevne programe u jutarnjim i popodnevnim terminima za djecu koje nisu uključena u odgojno obrazovne programe čime pomažemo roditeljima odgojiteljima u njihovoj ulozi. Organiziramo svakodnevne družionice od 12 do 20h za roditelje koji imaju neodgdive obveze a svoje dijete bi htjeli ostaviti u poticajnom okruženju sa odgojiteljima. Organiziramo i radionice za djecu do 2 godine i njihove roditelje „Igra za najmanje“ , radionice za kreativce od 4 do 10 godina „Kreativno i točka“  te plesne radionice za sve one koje si vole izraziti pokretom, a namijenje su djeci od 4 do 8 godina.  A i roditelji mogu pronaći nesšto za sebe- od „Kavica za mame“ do radionica za roditelje na kojima razgovaramo o temama vezanih za odgoj!

Iza cijele ove priče stoje psiholog i dva odgojitelja koji osmišljavaju i vode programe!

I naravno ROĐENDANI- za sve koji žele proslaviti rođendan prepun zabavnih igara i plesa! Možete birati od pinjate do tematskog rođendana, od dekoracija do torti….Proslave mogu trajati 2 ili 3 sata a vodi ih dvije animatorice – odgojiteljice.

Nalazimo se na Knežiji i veselimo se zajedničkoj igri i druženju.

Za sve dodatne informacije nas slobodno kontaktirajte na
0915724688
Ili posjetite našu internet stranicu

Upit za rezervaciju

Molimo vas da ispunite obavezne podatke *
MALI I VELIKI će vam se javiti u najkraćem roku.

Vaše ime i prezime *
Broj djece*
Dob djeteta*
Odaberite datum proslave*
Kontakt email *
Kontakt telefon
Napomena
Ulica Rudolfa Bičanića 42, Zagreb
0915724688

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close