Igraonica Kid’s World

Kategorije: Igraonice

Kid’s World je najveća dječja igraonica na zatvorenom u Hrvatskoj, u kojoj je djeci dopušteno sve što ih najviše veseli: igranje, skakanje, vriska i galama! Četiri avanturistička područja na čak 4.000 m2, uz redovite priredbe, u dječju svakodnevicu unijet će šarenilo svih boja i raznolikost kroz brojne igre. U čarobnom svijetu naše igraonice Vaša su djeca pod budim okom iskusnih animatora.

 

U Kid’s Worldu osigurana je i animacija djece u dobi od 4 do 10 godina. Dok Vi kupujete Vaša djeca mogu uživati u čarobnom svijetu igre. Jedno dijete u dječjoj igraonici tijekom jednog dana može boraviti najviše 2 sata i to naravno, besplatno! Za one mlađe od 4 godine namijenjena je mala igraonica uz pratnju roditelja.

 

Ako želite da Vaši mališani proslave nezaboravan rođendan u zabavnom okruženju zajedno sa svojim prijateljima slobodno nas kontaktirajte. Pripremili smo posebne rođendaonice samo za tu priliku.

Upit za rezervaciju

Molimo vas da ispunite obavezne podatke *
Igraonica Kid’s World će vam se javiti u najkraćem roku.

Vaše ime i prezime *
Broj djece*
Dob djeteta*
Odaberite datum proslave*
Kontakt email *
Kontakt telefon
Napomena
Zaprešička 2, Jablanovec, Zaprešić
385/1/4111 067

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close