Iva Kreativa

Kategorije: Pokloni

Tko je Iva KreatIva?

Može se reći da sam kreativna osoba, prepuna ideja, koja svoje ideje i radove želi podijeliti sa vama. I zato je nastala „Iva KreatIva”. Ne pamtim dan kada je sve počelo ali oduvijek nešto lijepim, režem, bojim. Svaki životni ciklus donio mi je novi pogled na kreativnost, kako sam se mijenjala tako su se mijenjali moji interesi i želja za učenjem nečega novog.

Trenutno najviše radim sa svojom djecom. Slobodno vrijeme provodimo kreativno. Ne namećem im svoje ideje, želim da sami osjete i stvore što žele. Slušam i poštujem sve što mi kažu jer mi smo svi osobe za sebe i gledamo svatko na svoj način. Danas znam da je kreativnost sastavni dio mog života, nešto bez čega ne mogu zamisliti dan. Obožavam stvarati i onaj nevjerojatan osjećaj kada nešto stvoriš je neopisiv.

Obožavam recikliranje, jedan od medija gdje najviše pokazujem svoju kreativnost. Sve ono što mnogi nazivaju smećem za mene je to nešto u čemu vidim ideju. Moja okolina zna da sakupljam sve, mnogi mi spremaju razne plastične, papirnate i drvene ambalaže, bilo od hrane ili nečeg drugoga, ne bacam ništa jer i u razbijenoj igrački vidim ideju za nakit.

Svaki trenutak rađa se nova ideja, uvijek gledam oko sebe otvorenih očiju, inspiracija mi dolazi čim nešto vidim, bilo da sam na poslu, u šetnji kraj mora ili se vozim autom do posla.

Upit za rezervaciju

Molimo vas da ispunite obavezne podatke *
Iva Kreativa će vam se javiti u najkraćem roku.

Vaše ime i prezime *
Broj djece*
Dob djeteta*
Odaberite datum proslave*
Kontakt email *
Kontakt telefon
Napomena

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close