Global Lingua

Kategorije: Igraonice

Škola stranih jezika počela je s radom 2010. godine, a 2012. godine otvorili smo, kao odgovor na brojne upite naših zadovoljnih roditelja i djece i Global Kids rođendaonicu i od tada uspješno organiziramo i uljepšavamo taj poseban dan velikom broju naših malih korisnika.

 

Uz školu u Zaprešiću od lipnja 2014. godine imamo i rođendaonicu sa velikim dvorištem i brojnim sadržajima u Drenju Brdovečkom, 7 km od Zaprešića.

 

Iako je Global Lingua primarno centar za poduku jezika, uz kreativne i dinamične tečajeve za djecu i odrasle, organiziramo i nudimo i različite, djeci i roditeljima izuzetno zanimljive programe-radionice “Mali umjetnici”, “Mali Masterchef”, “Toy Shop Workshop”, “Mali astronomi” i još punoo,punoo toga…

 

Želja nam je našim korisnicima pružiti kompletnu i kvalitetnu uslugu, pozitivnu i ugodnu, obiteljsku atmosveru i ozračje i mjesto gdje rado odlaze, druže se i uče na zabavan, neopterečujući, a istovremeno izuzetno efikasan i produktivan način.

 

Zato naš slogan i jest Global Lingua, where learning is fun…

 

Upit za rezervaciju

Molimo vas da ispunite obavezne podatke *
Global Lingua će vam se javiti u najkraćem roku.

Vaše ime i prezime *
Broj djece*
Dob djeteta*
Odaberite datum proslave*
Kontakt email *
Kontakt telefon
Napomena
Ivana Jurmana 10, Drenje Brdovečko, 10291 Prigorje Brdovečko, Zaprešić
098 30 11 55 –kontakt osoba Sanja Rašković

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close