Fora radionice

Kategorije: Animatori Igraonice

ZNANSTVENI ROĐENDANI

 

Djeca kroz igru uče da su znanost i obrazovanje zabavni te da razumijevanje svijeta oko nas nudi novu dimenziju učenju u školi i obitelji. Rođendane organiziramo u igraonicama ili na privatnim zabavama uz vlastitu opremu i materijale. Zabava možda traje 2 sata ali uspomene ostaju zauvijek!

 

ZNANSTVENA RADIONICA

 

Radionica za sve male genijalce, istraživače, kemičare, fizičare, astronaute, buduće inžinjere, izumitelje, robotičare, istraživače vidljivog i nevidljivog svijeta… znanost približena djeci kroz zabavne eksperimente!

Radionice vode vrhunski obrazovani edukatori (inžinjeri i profesori fizike, biologije, tehnike, kemije..) sa iskustvom u radu s djecom. Program je prilagođen potrebama djece za igrom, otkrivanjem, učenjem i bazira se na osobnom iskustvu izvođenja eksperimenata. Djeca rade s pravom laboratorijskom opremom, ali sa tvarima koje su sigurne za djecu.

 

Program nudimo na više mjesta u gradu:

Knežija: Braće Cvijića 15, petkom od 17 sati

OŠ Janka Draškovića, Vrapče, petkom od 17:30 sati

 

ZA DETALJNE INFORMACIJE O TERMINIMA. LOKACIJAMA I AKTUALNIM PONUDAMA NAZOVITE NA 091 977 17 91 ILI NAS PRATITE NA http://www.facebook.com/fora.radionice

Upit za rezervaciju

Molimo vas da ispunite obavezne podatke *
Fora radionice će vam se javiti u najkraćem roku.

Vaše ime i prezime *
Broj djece*
Dob djeteta*
Odaberite datum proslave*
Kontakt email *
Kontakt telefon
Napomena
Oreškovićeva 6H/1, Zagreb, Zagreb
01 5530 749

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close