Cirkusanti i akrobati iz Triko-a

Kategorije: Animatori Klaunovi

Mi, cirkusanti, smo skupina mladih artista koji se aktivno bave cirkuskim vještinama, kao izvođači, pedagozi i kreatori evenata “na cirkuski način”, a djelujemo u sklopu TRIKO-a. Hodamo na štulama, žongliramo s vatrom, radimo ljudske piramide, akrobatiramo na trapezu i akrobatskoj tkanini – svili, “akrobalansiramo”, klauniramo se, hodamo na lopti…i sve smo vas to kroz svoje radionice spremni naučiti ili za vas nastupiti ili po vašim potrebama osmisliti novi, originalni program.

Fascinirani ljepotom, raznolikošču i začudnošču koju nam pruža cirkus, trudimo se promovirati cirkuske vještine među svim uzrastima da svi shvate da je cirkus, osim što je zabavan, jednako tako i koristan i ozbiljan, pa da ona stara uzrečica “Ko cirkus!” napokon promijeni značenje i ne bude više nešto negativno već naprotiv, da postane kompliment!

Upit za rezervaciju

Molimo vas da ispunite obavezne podatke *
Cirkusanti i akrobati iz Triko-a će vam se javiti u najkraćem roku.

Vaše ime i prezime *
Broj djece*
Dob djeteta*
Odaberite datum proslave*
Kontakt email *
Kontakt telefon
Napomena

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close