Animino

Kategorije: Animatori
Animino se bavi organizacijom čuvanja i animiranja djece na vjenčanjima, proslavama (rođendani, krštenja, prve pričesti, krizme….) i sličnim okupljanjima i događanjima.
Djeca pružaju poseban ugođaj svakoj proslavi. Ona su vesela, vedra, spontana i u njihovom društvu najčešće svi uživamo. No, slavlja su mjesto kada se svaki gost želi opustiti, družiti, razgovarati, plesati, zabaviti. U takvim prigodama djeci je potrebna odrasla osoba koja će ih zabaviti, animirati, zaokupljati neprestano zanimljivim sadržajem kako bi njihovi osjećaji i reakcije uvijek bile okrenute u pozitivnom smjeru.
Prepustite nama brigu o Vašoj djeci i Vaša jedina briga biti će da se nesmetano družite, dobro zabavite, plešete i veselite.

Upit za rezervaciju

Molimo vas da ispunite obavezne podatke *
Animino će vam se javiti u najkraćem roku.

Vaše ime i prezime *
Broj djece*
Dob djeteta*
Odaberite datum proslave*
Kontakt email *
Kontakt telefon
Napomena

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close