8 Ball biljar klub

Kategorije: Sportski objekti

Proslave u biljar klubu 8 BALL usmjerene su na to da djeca koja dođu na proslavu, bili slavljenik/ca ili gost to dugo ne zaboravi i ponovno vrati. Sve je koncipirano na kombinaciji igre, plesa i pjevanja, i ovisno o dobi i želji djece nešto od tog prevladava. U prostoru koji je prilagođen velikim i malim klincima jamčimo dva sata dobre zabave uz učenje biljara od strane stručnog vodstva te brdo veselih, dinamičnih i dobro osmišljenih igara. Oni koji budu najbolji u navedenih igrama, bit će nagrađeni. Proslava rođendana na ovaj novi i neuobičajen način, jamči Vašim klincima nezaboravni zabavu.  Kako se stručni voditelj rođendana pretežno fokusira na biljar, pikado i stolni nogomet, djeci koja imaju 7 godina i više, ovakva vrsta rođendana bi bila ugodno iznenađenje za njih.

 

Rođendan je veliki dan u životu svakog djeteta, a kako bi se obilježio kako treba i proslava mora biti nezaboravna. Ne propustite ovu ponudu i osigurajte svome djetetu proslavu kakvu želi!

Upit za rezervaciju

Molimo vas da ispunite obavezne podatke *
8 Ball biljar klub će vam se javiti u najkraćem roku.

Vaše ime i prezime *
Broj djece*
Dob djeteta*
Odaberite datum proslave*
Kontakt email *
Kontakt telefon
Napomena
Kelekova 4, 10360 Sesvete, Hrvatska
01 2000 361

Ako nastavite pregledavati ili kliknete "Prihvati sve kolačiće", pristajete na pohranjivanje kolačića prve i treće strane na uređaju kako biste poboljšali navigaciju na web-lokaciji, analizirali upotrebu web mjesta i pomagali u našim marketinškim naporima. Pročitajte Politika kolačića Pravila privatnosti

Privacy Preference Center

Close